U bent hier: home / wie zijn wij

Over ROICompany 

Uw online succes begint hier. Vindbaar zijn op het internet is belangrijk. Dat weet iedereen. Cruciaal zelfs als u uw omzet echt wilt verhogen. Maar hoe pak je dat aan? Wat is op dit moment de beste manier? Hoe haal je in die drukke online winkelstraat, de juiste klanten naar je winkel?

SEO (zoekmachine optimalisatie) is momenteel dé manier om dat te bereiken. Wij ademen het, houden onze kennis voortdurend up-to-date, want dat is essentieel om mee te blijven doen, zorgen dat onze klanten een toppositie in Google bereiken en zijn er wildenthousiast over!

U bent druk met uw vak en uw bedrijf. Wij kunnen u helpen daar online meer rendement uit te halen!

Wij zijn een full service marketingbureau gevestigd in Breda en houden ons voortdurend bezig met het verbeteren van uw online prestaties, waarbij we het rendement op uw investering inzichtelijk en transparant houden.

Wij werken samen met een team van strategen en creatieve vakmensen die één voor één dol zijn op online marketing. We geloven niet in uitbesteden. Alles wordt door onszelf bedacht, gemaakt en ontwikkeld. We zijn wel voorstander van open-source, maar geloven niet in kant-en-klare oplossingen. Daarmee maken wij uw campagne onderscheidend en succesvol.

ROICompany Werkwijze 

Kennismaken

In de eerste stap zullen wij kennis maken met u, en andersom. Uw wensen worden in kaart gebracht en zullen worden vertaald naar concrete projectdoelstellingen.

Ontwerpen & SEO

Op basis van de kennismaking en de doelstellingen maakt onze webdesigner voor u een ontwerp. Op basis van uw wensen zullen één à twee ontwerpen aan u voorgelegd worden.

Bij ROICompany geloven we niet in een maximaal aantal correctie rondes, maar gaan we door totdat u tevreden bent. Tevens levert u zoekwoorden aan, doen wij hiermee een zoekwoordenanalyse, en zorgen ervoor dat u een hoge ranking in Google krijgt.

Ontwikkelen

Wanneer u akkoord heeft gegeven gaat ons productieteam aan de slag met de ontwikkeling. Het ontwerp zal worden gerealiseerd aan de hand van zelfgeschreven code en zal geïnstalleerd worden op WordPress.

Opleveren

Wanneer u tevreden bent met de website, zal deze van het testdomein worden verhuisd naar het juiste domein. U ontvangt dan van ons een handleiding en inloggegevens zodat u zelf de content aan kunt passen.

support

Bij ROICompany bieden we garantie en support op de website, zolang deze door ons onderhouden en gehost wordt.

Wilt u met ons in contact komen voor meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan via de website, wij helpen u graag verder.