U bent hier: home / websites

Webdevelopment en Webdesign

Een renderende website voor uw bedrijf is onmisbaar. Design, techniek en uitstraling zijn de belangrijkste factoren. Uiteraard ontwikkelen wij volgens de laatste technieken. Denk hierbij aan onder andere responsive webdesign en een SSL certificaat, voor een optimale beveiliging van uw website.

CMS website op maat

Content staat voor alles wat u online publiceert, van teksten tot foto’s, van muziek tot films en documenten. Om al deze content bij te houden zijn er Content Management Systemen ontwikkeld (CMS). Door deze systemen heeft u zelf het beheer over de inhoud. Deze systemen maken het makkelijk voor iedereen om deze content te beheren waardoor u niet afhankelijk bent van anderen. U zal op deze manier geen factuur ontvangen na elke wijziging die u maakt. Daarom hoort CMS tot de standaardfuncties op de websites die wij ontwikkelen.

Hoog in Google

Google verwerkt 1,2 triljoen zoekopdrachten per jaar. Dit is omgerekend 3,5 biljoen zoekopdrachten per dag en dus 40,000 zoekopdrachten per seconde. Door een Google toppositie te behalen en te behouden genereert u klanten en leads via het internet. Wij zullen daarom de website dusdanig opzetten dat deze optimaal toegankelijk is voor zowel bezoekers als zoekmachines. Hierdoor zult u altijd op de eerste pagina staan bij de voor u belangrijke zoekwoorden.

Wilt u met ons in contact komen voor meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan via de website, wij helpen u graag verder.